1015 Budapest, Batthyány utca 38. | T: Telefon+36 20 972 9046 | E-mail: mozgas@bqfit.hu
NYITVA TARTÁS: HÉTFŐ – PÉNTEK: 8 – 21 H
facebook.com/boutiquefitness.hu

Brixel Mónika bemutatkozás

Célom, hogy segítséget nyújtsak azoknak az embereknek, akik változtatni szeretnének eddigi életmódjukon, és mind ezt maximális edzői figyelem mellett tennék meg.

Azoknak segítenék, akik:

  • szeretnének megszabadulni a felesleges kilóktól,
  • formálni szeretnék testüket,
  • megoldást szeretnének találni a hát- és derék panaszaikra,

vagy csak egyszerűen:

  • jobb közérzetre,
  • nagyobb önbizalomra,
  • egészségesebb, stressz mentesebb életre vágynak.

 

Edzőként fontosnak tartom, hogy folyamatosan képezzem magam, mind szakmailag, mind fizikálisan, hogy az edzések alatt felmerülő problémákban helyt tudjak állni és motiválni is tudjam vendégeimet.

Egy vidám, energikus, közvetlen személyiségnek tartom magam, aki a gyerekekkel és a felnőttekkel egyaránt hamar megtalálja a közös hangot. Talán ez az egyik legfontosabb, hogy jó hangulatban tudd tudatosan formálni a tested, megleld benne az örömödet, és így tudjunk közösen küzdeni a céljaid elérése érdekében.

 

Személyi edzéseim során nagy hangsúlyt fektetek a gyakorlatok szabályos kivitelezésére, ezáltal az esetleges sérülések, mozgásszervi panaszok kiküszöbölésére. Emellett nagy szerepet kapnak a preventív módszerek és a funkcionális edzéseszközök is.

 

Hozzám legközelebb a funkcionális edzések állnak, mellyel csoportos óráimon és személyi edzéseimen is egyaránt találkozhattok.

Ezek az edzések nem csak egy-egy izomcsoportot fejlesztenek, hanem sokoldalúan, a test egészére hatnak ki, illetve több kondicionális képesség (erő, gyorsaság, állóképesség, koordináció, hajlékonyság) is előtérbe kerül. Az edzés során végzett gyakorlatok saját testsúllyal és különböző eszközökkel (TRX, kettlebell, kézi súlyzó, súlyzórúd, stb.) történnek, melyek izomtömeg növelésre, és zsírégetésre egyaránt alkalmasak.

 

Mindent csak elkezdeni nehéz, de egy kis segítséggel és akaraterővel bármire képes lehetsz! :)