1015 Budapest, Batthyány utca 38. | T: Telefon+36 20 972 9046 | E-mail: mozgas@bqfit.hu
NYITVA TARTÁS: HÉTFŐ – PÉNTEK: Bejelentkezés szerint
facebook.com/boutiquefitness.hu

Vélemények

Gálicz Judit:
"Nagyon megkedveltem a Stúdiót, mert közel van a lakásomhoz, és az edzők kedvesek, segítőkészek. Tiszta, rendezett körülmények között, jó gépekkel, kellemesen telik el az edzési idő. Mindenkinek jó szívvel ajánlom."
Huber Mariska:
"Az orvosom javaslatára - tekintettel a combfej necrosisomra - kellett keresnem egy olyan helyet, ahol a sérülés legkisebb esélye nélkül erősíthetem magam. A postaládámba bedobva, aznap találtam meg a BFM stúdió búvóhelyét. Kicsit félve felkerestem a helyet és még jobban megijedtem, amikor beléptem egy elegáns, szuper, tiszta, szemet gyönyörködtető Stúdióba. És akkor jött a legnagyobb meglepetés, hogy milyen kedves, szolgálatkész két fiatal vezeti ezt a helyet. Nem szoktam sokat teketóriázni a döntéseimben, így itt is azonnal eldöntöttem, hogy kipróbálom. Az életem egyik legjobb döntése lett. Ennek 5 hónapja, és ha kilépek innen, alig várom, hogy jöjjön a következő alkalom. Nem csak a „beteg” lábamnak, de a formámnak is sokat segít! Gratulálok és ajánlom minden korosztálynak!"
Kellner Gabriella:
"Figyelmes, hozzáértő személyi edzés, kellemes, tiszta környezetben!"
Kiss Petra:
"Végre egy igényes, tiszta hely, ahol a saját ütemében edzhet a vendég. Nagyon kedves, precíz hozzáállás, magas szakmai tudás. Mindig van újdonság az edzésen, közvetlen-laza hangulat. Na és persze a sok-sok mosoly és bátorító szó!
Prukner Brigitta:
"Jó ide járni, mert közel van, gerinckímélő gépek vannak. Kedvesek a személyi edzők. Családias a hangulat."
Selmeczi Judit:
"Köszönöm, hogy 60 éves koromra újra megszerettettétek velem a mozgást."
Dr. Széchy Miklós:
"2014 január óta szedtem a vérnyomáscsökkentő gyógyszert, amelyet 2014.07 óta Önöknél megkezdett, személyre szabott edzéstervük szerint végzett mozgásprogram feleslegessé tett. Több, mint 10 napja elhagytam a gyógyszert és azóta is folyamatosan 117/77, 125/85 közötti értékeket mérek. Tekintettel arra, hogy más változás nem történt az életemben, a gyógyszer elhagyásának ez a rendszeresen végzett program lehet az oka. Mindenkinek melegen ajánlom a személyre szabott edzésterv végzését."
Tönköl Gyöngyi:
"Örülök, hogy rátaláltam. A kellemes környezet, a segítőkész tulajdonosok mindent megtesznek azért, hogy megszerettessék velem a mozgást és napjaim részévé váljék. A 9. hónapot kezdtem, szerintem jó úton járok. Hátam egyenesedik, karom erősödik, lábam izmosodik, fejem tisztul, tüdőm tágul, fejfájásom ritkul, problémáimat megtanulom kezelni. Köszönöm."
2014.május 20.
Idézve a facebook.com/boutiquefitness.hu oldalról

"Gyöngyi már az 5. vezetett edzés bérletét váltotta meg nálunk és nagyon szépen halad a kitűzött cél felé! Szerettük volna megköszönni bizalmát és jutalmazni kitartását ezért megleptük egy ingyenes állapotfelméréssel.

Csak így tovább Gyöngyi!"
2014. május 5.
Idézve a facebook.com/boutiquefitness.hu oldalról

"Másfél hónapja kezdtem edzeni Edinával. A sport/mozgás nem volt része mindennapjaimnak, de Edinának köszönhetően kezdek ráhangolódni. Kellemes, hangulatos hely, kedves emberek, és többé-kevésbé észre sem veszed, hogy keményen dolgozol. Közben persze Edina figyeli minden mozdulatod, hogy pontosan végezd a gyakorlatot, hogy az a leghatásosabb legyen. Buzdít, lelkesít, ha kell viccelődik is – így könnyebben megy a “szenvedés”, és szinte észrevétlenül léped át saját határaidat, és fejlődsz, és fejlődsz….pár hét múlva döbbensz rá…”jé, 4 hete még csak fél perc statikus tartás ment, most pedig már két percig is kibírom…” Tanácsokért is bátran fordulhatok hozzá akár a sporttal, akár táplálkozással kapcsolatosan (még recepteket is cserélünk).
Jó ide járni!!!

Szekeres Ildikó”
2014. április 25.
Idézve a facebook.com/boutiquefitness.hu oldalról

Kedves Edina!

Edzéseink közben már beszélgettünk arról, hogy egy évekkel ezelőtti hasi műtét miatt sokszor gondot okoz nekem a nyirokkeringés lassú működése miatt bedagadt lábam, ami nem csak „csúnya”, de kellemetlen érzéssel is jár. Erre persze még rásegít az ülőmunka is… A tegnapi edzés után viszont ma reggel arra ébredtem, hogy „visszakaptam” a régi formám, a duzzanat elmúlt, a fájdalmas feszülés megszűnt! Biztos, hogy a mozgás segített, hiszen a fokozott terhelés miatt beindult a pangó nyirokfolyadék áramlása. A Nálatok levő gépek tényleg kíméletesek, de dolgoztatnak. Nagyon boldog vagyok és ez még inkább erőt ad, hogy kitartsak a folyamatos edzések mellett.

Köszönöm a segítséged és a sok bíztatást!
2014. április 18.
AMIRE BÜSZKE VAGYOK...

Egyik kedves vendégemmel 6 hónapja kezdtük el az életmódváltást, – sikeres üzletemberről lévén szó, aki munkájában, a magánéletében is a maximumot szeretné nyújtani és ennek érdekében magát nem kímélte. Ám egy napon szerencsére összesodort minket az élet és úgy döntött eljön hozzám edzeni. Minden új vendégemmel edzéseimet állapotfelméréssel kezdem, amiről már beszéltem előző posztjaimban, hogy mennyire fontos. A felmérés során vált számomra teljesen egyértelművé, hogy véletlenek nincsenek. Ennek az élettel és energiával tele férfinek még pont idejében tudtam a felhívni figyelmét, hogy ha nem változtat életén, akkor komoly problémái lehetnek. A feszített tempó, mozgás- alvás hiány eredménye:

 • 148/96 vérnyomás (hipertóniás)
 • 91 nyugalmi pulzus
 • 10% zsigeri zsír (belső szervi zsiradék a normálistól több) lett.

Elsődleges célunk a vérnyomás, a nyugalmi pulzus és a zsigeri zsír visszaszorítása volt. Vendégem emellett a hasából szeretett volna leadni, mivel ott volt némi felesleg rajta. Ezt heti 2x70 perces mozgás mellett a táplálkozás rendszerezésével, a koffein visszaszorításával, valamint pihenőnapok beiktatásával értük el.

Mostani eredmények:
 • 128/92 vérnyomás
 • 76 nyugalmi pulzus
 • 5% zsigeri zsír (belső szervi zsiradék normális)
 • testsúly 4 kg-mal csökkent, ami főként a hasról távozott, mivel a derék 4,5 cm-rel csökkent
 • a csípő 2 cm-rel csökkent
 • a karok 2 cm-rel, a combok 1,5 cm-rel lettek vastagabbak, izmosabbak
 • a test izom 1 % -kal növekedett.
 • Ebből is látszik, hogy egy időben felismert problémán gyógyszerek szedését megelőzve lehet segíteni. Figyeljünk magunkra és tegyük meg a megfelelő lépéseket minél előbb!
2014. február 24.
Idézve a facebook.com/boutiquefitness.hu oldalról

"Na, tessék! Én is itt épülök/szépülök, ezzel a két tündéri, lelkes, nagyon odafigyelő edzővel, Edinával és Ádámmal.. már többen is lejöttetek és úgy tűnik, ti is beleszerettetek a Boutique Fitness Mozgás Stúdió-ba, de azoknak, akik vacilálnak; akik szeretnének, de nem mernek; akikben a szándék a változásra, változtatásra már megvan, csak nem tudják hova, merre, akik nem akarnak szteroidgyurkák és nyivákoló pózpannik között esetlenkedni, azoknak ajánlom sok szeretettel ezt a termet.. én is mindjárt megyek..

Szöllősi Hajni"
2014. január 31.
Idézve a facebook.com/boutiquefitness.hu oldalról

"Örömmel konstatáltuk egyik kedves vendégünk mai bejegyzését:

Végre van eredménye a már 3 hete tartó önkínzásnak... akarom mondani fitness-nek!!! Tegnap este Kittivel, a kisebbik lányommal barbie-ztunk, amikor felkiálltott: "Te jó ég, Apu, te törökülésben ülsz...?!?! ...hát ilyet sem láttam még!!!..." (mellesleg 7 éves)

Meglett a nyújtás eredménye! Csak így tovább!"
2013. október 7.
Idézve a facebook.com/boutiquefitness.hu oldalról

Kedves Edina és Ádám!

"Nagyon nagy köszönettel és hálával tartozom Nektek az álmaim megvalósításában való közreműködésetekért. Nektek köszönhetően a nemrég még elérhetetlennek tűnő ’álomalak’ mára kezd kirajzolódni. Rengeteg energiát, életkedvet, mosolyt adtatok és adtok Nekem. Edina, profi és kiváló edző, Barát és tanácsadó Vagy!!!
Megismerkedésünk előtt semmi időm és energiám nem volt, a mozgás egyáltalán nem szerepelt a napi feladataim között. Amióta Veletek edzek, lételemem lett a sport, a futás, imádom a gépeiteket, rendesen megdolgoznak 😀 Mindig nagyon várom a következő edzést, egyszerűen imádom!Akkor is, amikor fáááj!!!!
Jajj! Fontos! A Párom is nagyon köszöni. Kapott egy sokkal csinosabb, fiatalosabb barátnőt a személyemben.

Puszi és ezer köszönet még100000x 😀

Györgyi"