1015 Budapest, Batthyány utca 38. | T: Telefon+36 20 972 9046 | E-mail: mozgas@bqfit.hu
NYITVA TARTÁS: HÉTFŐ – PÉNTEK: Bejelentkezés szerint
facebook.com/boutiquefitness.hu

Mit kapsz tőlünk?


Konzultációt
Kösszeállítjuk az egyéni edzésterved, étkezési- és életmód tanácsadással egybekötve, mert hiszünk abban, hogy egységként kell tekinteni minden elemre. Személyes beszélgetés során feltérképezzük egészségügyi és sport múltad, táplálkozási szokásaid, céljaid, majd ennek megfelelően kijelöljük az ideális utat.


Állapotfelmérést
Felmérjük a pontos helyzetképet és kitűzzük közösen a teljesíthető célokat.
Konzultáció keretében feltérképezzük egészségügyi, fittségi előéleted, majd testanalizáló eszközökkel felmérjük egészségügyi állapotod (antropometriai értékek, kardio- stressz index, stb.). Ezt követően kerül sor a test jelenlegi fittségének tesztelésére: a kardiovaszkuláris kapacitás, erő, gyorsaság, állóképesség, erő-állóképesség, mozgáskoordináció, ízületi mozgáskiterjedés felmérésére. Végül közösen kielemezzük a kapott eredményeket, amely során visszaigazolást kapsz fittségi állapotáról. Az eredmények tükrében segíthetünk, hogy kitűzd rövid vagy akár hosszú távú célod.


Személyi edzést
Személyedre fokuszált edzésprogram szakképzet edző felügyeletével.
A Boutique Fitness Mozgás Stúdió legfontosabb előnye, hogy a személyedre fókuszál. Azoknak, akik tanácstalanok az életmódváltást illetően, vagy ezt megelőzően nem sportoltak rendszeresen – szakképzett edzőink nyújtanak segítséget. A személyre szabott gyakorlatokat edző koordinálásával végzed, így pontosabb és hatékonyabb lesz a mozgás. Ezáltal rövidebb idő alatt éred el a kitűzött célt.


Javítjuk a hangulatodat
Friss gyümölcsöt, ásványvizet és kávét is kínálunk, hogy az edzésed élmény legyen és a jó munkád után megpihenhess.


Jó társaságot
Csoportos óráinkon a résztvevők egymást is inspirálják.

Csoportos óráink - amennyiben szeretsz társaságban, de nem tömegben edzeni, kiváló program a csoportos edzés, melynek keretén belül átdolgoztathatod a lehető legtöbb izomcsoportot, egy órában. Remek hangulat, biztonságos edzésforma, és még a gépekre sem kell várni. A tematikus edzések között mindenki megtalálja a céljának megfelelőt.


Exkluzív, nyugalmas -
helyszínt a testmozgáshoz – ahol a Test és Tudat találkozik, rengeteg mosollyal és kedvességgel fűszerezve.

Exkluzív - edzőtermünk legfőbb különlegessége a német gyártású, hidraulikus ellenállás alapján működő gépekben rejlik, amelyek kiváló mozgásterápiás eszközök. A gépek biztonságos módon állítják helyre az izomzatot és biztosítják a mindennapi alapvető, természetes mozgásigényt. Használatuk egyszerű és kockázatmentes. A hidraulikus ellenállás előnyei: fokozza az állóképességet és növeli a gyorserőt.


Test.Tudat program
Amikor a Boutique Fitness Stúdiót megálmodtam, nem egy átlagos termet szerettem volna megnyitni. Célom, hogy aki hozzám belép és megtisztel a bizalmával, az megértse, hogy milyen fontos is a Test.Tudat.


Test:
Egy edzőterem elsődleges célja, hogy vendégei minél hatékonyabban tornáztathassák testüket. Ehhez úgy járulunk hozzá, hogy mindenkinél figyelembe vesszük az aktuális fizikai állapotot, hiszen mindannyian más és más történettel rendelkezünk.


Tudat:
Hiszek abban, hogy a mozgás terápiás jelleggel hat az ember tudatára: az egészség, jó kinézet és jó közérzet érték, amiért tenni kell! Mindenkinek szüksége van arra, hogy egy picit megszökjön a hétköznapok gondjai elől, hogy egy kellemes edzés után újult erővel tudjon tovább munkálkodni. A testedzés tökéletes módja a feszültség levezetésének és gőzerővel termeli a boldogságérzetért felelős endorfin hormont. Melynek akár órákkal az edzés után is érezted hatását. Valamint a testben végigmenő változás hosszútávon is örömöt és sikert ad.


Test-tudat:
A két szó együtt is egységet alkot. Vendégeim rövid időn belül rálátást kapnak arra, mennyire fontos, hogy testi – és ez által lelki – egészségünkre tudatosan figyeljünk. Kiváló befektetés, ha apró életmódbeli változtatások útján rátérünk a helyes útra. Ezzel megspórolunk mindenféle orvosi, gyógyszeres kezelést. A végeredmény pedig egy hosszú, egészséges kiegyensúlyozott élet. A Boutique Fitness exkluzív, nyugalmas helyszín a testmozgáshoz – ahol a Test és Tudat találkozik, rengeteg mosollyal és kedvességgel fűszerezve. Mindig az első lépés a legnehezebb, várlak szeretettel egy kis beszélgetésre, hogy segítsek elindulni a változás útján.

Répási Edina személyi edző és tulajdonos