1015 Budapest, Batthyány utca 38. | T: +36 20 972 9046 | E-mail: mozgas@bqfit.hu
NYITVA TARTÁS: HÉTFŐ – PÉNTEK: 8 – 21 H
facebook.com/boutiquefitness.hu

Aktualitások

Próbáld ki klubunkat kedvezményes áron!

Próbáld ki klubunkat kedvezményes áron!

Ha még nem jártál nálunk, egy héten keresztül lehetőséged van kipróbálni az összes csoportos óránkat, és két alkalommal részt vehetsz személyi edzésen is.

Csoportos óráink időpontjait megtalálod az Órarend menüpont alatt, ahol be is tudsz jelentkezni az órákra.

Az első személyi edzésen konzultációval kezdünk, ahol feltérképezzük az igényeket és az egészségügyi múltatokat. A második edzést konzultációval zárjuk, ahol összegezzük az élményeket, és közösen kitűzzük a céljaitokhoz vezető utat.

A próbahét díja 9900 Ft / fő, és csak tőled függ, hány alkalmat takar. :)

 

Jelentkezz a próbahétre telefonon (+36 20 972 9046), e-mailben (mozgas@bqfit.hu) vagy akár személyesen!


TRX Cross edzések kedd és péntek esténként

TRX Cross edzések kedd esténként

Nagy sikerű TRX Cross csoportos óráinkat folytatódnak! Az edzések kedd és péntek esténként 7 órától zajlanak, kis létszámú csoportban, így az edző mindenkire személyre szabottan tud figyelni.

A köredzések során főleg törzsizmainkat, egyensúlyérzékünket, rugalmasságunkat és stabilitásunkat fejlesztjük. A TRX edzéseket a világon mindenütt emberek ezrei használják naponta a fittségük megőrzéséért. Mivel nem géppel, hanem a TRX hevederrel és a saját testsúlyunkkal dolgozunk, ezért csak rajtunk múlik, mennyire lesz nehéz egy gyakorlat.

Az óra során az egész testet átmozgatjuk, és azokat az izmainkat használjuk, amelyeket a mindennapi életben is. A funkcionális gyakorlatokat bárkinek szívesen ajánljuk: minden erőnléti szinten lévő vendégünknek hasznos, értékes mozgást jelent majd.

Az órákat Brixel Mónika személyi edző tartja:
"Edzéseim során nagy hangsúlyt fektetek a gyakorlatok szabályos kivitelezésére, ezáltal az esetleges sérülések, mozgásszervi panaszok kiküszöbölésére. Vidám, energikus, közvetlen személyiségnek tartom magam, aki hamar megtalálja a közös hangot másokkal. Talán ez is a legfontosabb, hogy jó hangulatban tudd tudatosan formálni a tested, megleld benne az örömödet, és így tudjunk közösen küzdeni a céljaid elérése érdekében."

Jelentkezz be online az órarenden keresztül vagy telefonon! Ha kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal!


SZOMBATONKÉNT MASSZÁZZSAL IS VÁRUNK A BOUTIQUE-BAN!

SZOMBATONKÉNT MASSZÁZZSAL IS VÁRUNK A BOUTIQUE-BAN!

Bármilyen konkrét szervi rendellenesség esetén a 30 perces szegment masszázsunkat érdemes kipróbálni. Ennél általánosabb, átfogóbb kezelést a gyógymasszázsunk nyújt: alkalmas sporttevékenység előkészítésére vagy a teljesítmény fokozására. Aromaolajos svédmasszázsunk elsősorban a feszültséget és a fáradságot segít oldani.

Hatékony méregtelenítő, keringésfokozó kezelés a fogyasztó nyirokmasszázs, mely előtt egy teljes testes peelinget javaslunk a még erőteljesebb hatásért. A fogyasztó nyirokmasszázs tökéletes segítség lehet a fogyásban. Szintén a bőr radírozásával indul a bőrfiatalító testkezelésünk, majd a svédmasszázs során szőlőesszenciával serkentjük a bőrfelszíni vérkeringést.

Igazi kényeztetést a csokoládés testkezelés nyújt: a teljes testes peelinget aromás csokoládékrémmel végzett masszázs követi, majd a végén olvasztott csokoládépakolás kerül a dekoltázsra, hogy teljes legyen a boldogságérzet.

Masszázsainkról bővebb leírást árlistánkban találsz, illetve kollégáinktól kérhetsz.


Jelentkezz be óráinkra online

Szeretnénk ezzel funkcióval is kényelmesebbé tenni részetekre a bejelentkezést csoportos óráinkra.

A neveteket és elérhetőségeteket csak mi látjuk, a weblapunk látogatói nem.

Kérjük használjátok online felületünket a bejelentkezéshez és mondjátok el nekünk véleményeteket illetve további ötleteiteket.

Várlak titeket!

Edina

A Boutique Fitness vezetője

 

 


Kinesio tape kezelés a Boutique-ban!

Mit kell tudni a kinesio tape-ről és kinek ajánlott?

A kinesio tape egy nagyon sok oldalú, kémiai anyagoktól mentes tapasz, mellyel számtalan panasz enyhíthető, illetve megelőzhető. Többek között alkalmas különböző izomban és ízületekben jelentkező panaszok, nyirokkeringési és mozgásszervi problémák enyhítésére. Fájdalomcsillapító hatása mellett serkenti az öngyógyulási folyamatot, illetve korrigálja a tartást is.

A kezelés alapvetően bárki számára ajánlott, akinél valamilyen fent említett panasz áll fenn. Azonban a tapasz nem helyezhető fel nyílt seb környékére, égett bőrre, illetve anyajegyekre. Terhesség esetén a 3. hónap eltelte után alkalmazható, míg trombózis vagy tumor esetén egyáltalán nem!

 


Éva története: egy év diéta nélkül, de óriási változásokkal

 

Éva 2016-ban még 69,9 kg volt, mára 67,8. A belső szervi zsiradék 9%-ról 7%-ra, a külső zsiradék 29%-ról 27,2-re csökkent, miközben Éva izomtömege 30,5%-ról megemelkedett 34,5%-ra. Ezek együttesen – hiába nem beszélhetünk nagymértékű fogyásról – olyan szembeötlő testképjavulást hoztak, amit Éva nem is remélt.

A cég megmérte a laktátküszöb változását is. Ez a szám azt mutatja, hogy mikor áll be a szervezetben az oxigénhiányos állapot. Minél nagyobb a szám, annál jobb, hiszen az állóképesség növekedésére utal. Évánál ez 6,5 km/h-ról 7,3 km/h-ra nőtt. Tehát Éva jelentősen jobban bírja a fizikai terhelést.

Mindez már csak azért is nagy szó, mert Éva az elején kijelentette, hogy az étkezésén nem hajlandó változtatni. Az elért eredmények kizárólag a mozgásnak köszönhetőek.

Éva egy éve jár hozzánk csoportos órára hetente 2-3x edzeni. Idén lesz 58 éves.