1015 Budapest, Batthyány utca 38. | T: +36 20 972 9046 | E-mail: mozgas@bqfit.hu
NYITVA TARTÁS: HÉTFŐ – PÉNTEK: 8 – 21 H
facebook.com/boutiquefitness.hu

Test.Tudat

Amikor a Boutique Fitness Stúdiót megálmodtam, nem egy átlagos termet szerettem volna megnyitni. Célom, hogy aki hozzám belép és megtisztel a bizalmával, az megértse, hogy milyen fontos is a Test.Tudat.


Test:
Egy edzőterem elsődleges célja, hogy vendégei minél hatékonyabban tornáztathassák testüket. Ehhez úgy járulunk hozzá, hogy mindenkinél figyelembe vesszük az aktuális fizikai állapotot, hiszen mindannyian más és más történettel rendelkezünk.


Tudat:
Hiszek abban, hogy a mozgás terápiás jelleggel hat az ember tudatára: az egészség, jó kinézet és jó közérzet érték, amiért tenni kell! Mindenkinek szüksége van arra, hogy egy picit megszökjön a hétköznapok gondjai elől, hogy egy kellemes edzés után újult erővel tudjon tovább munkálkodni. A testedzés tökéletes módja a feszültség levezetésének és gőzerővel termeli a boldogságérzetért felelős endorfin hormont. Melynek akár órákkal az edzés után is érezted hatását. Valamint a testben végigmenő változás hosszútávon is örömöt és sikert ad.


Test-tudat:
A két szó együtt is egységet alkot. Vendégeim rövid időn belül rálátást kapnak arra, mennyire fontos, hogy testi – és ez által lelki – egészségünkre tudatosan figyeljünk. Kiváló befektetés, ha apró életmódbeli változtatások útján rátérünk a helyes útra. Ezzel megspórolunk mindenféle orvosi, gyógyszeres kezelést. A végeredmény pedig egy hosszú, egészséges kiegyensúlyozott élet. A Boutique Fitness exkluzív, nyugalmas helyszín a testmozgáshoz – ahol a Test és Tudat találkozik, rengeteg mosollyal és kedvességgel fűszerezve. Mindig az első lépés a legnehezebb, várlak szeretettel egy kis beszélgetésre, hogy segítsek elindulni a változás útján.

Répási Edina személyi edző és tulajdonos