1015 Budapest, Batthyány utca 38. | T: +36 20 972 9046 | E-mail: mozgas@bqfit.hu
NYITVA TARTÁS: HÉTFŐ – PÉNTEK: 8 – 21 H
facebook.com/boutiquefitness.hu

Pandula Bettina bemutatkozás

Pandula Bettina vagyok, jelenleg a Budapesti Corvinus Egyetem turizmus-vendéglátás szakának harmadéves tanulója. Mindig is szerettem volna emberekkel foglalkozni, megismerni új kultúrákat, országokat és nyelveket, ezért is választottam ezt a szakmát.

Ugyanakkor a turizmus szerves része a sport is, ami mindig is fontos szerepet töltött be az életemben. Kisgyerekkorom óta számtalan sportot kipróbáltam, de a szívemhez legközelebb a fitnesz világa áll.

Egyetemistaként a sport nagyon sokat segít abban, hogy megküzdjek a mindennapi kihívásokkal, a stresszel, ugyanakkor kitartóbbá, türelmesebbé is tesz. A tanulmányaim mellett szerettem volna egy olyan helyen dolgozni, ahol a sport szeretete nemcsak előny, hanem elvárás is. Amellett, hogy itt, a Boutique Fitness Stúdióban egy remek csapat tagja lehetek, lehetőségem nyílik jobban belelátni a fitnesz világába és szakértői segítséget is kapok a sporttal kapcsolatos céljaim eléréséhez.

Habár egyelőre szakmai segítséget nem nyújthatok Vendégeink számára, igyekszem kedvességgel és a szakma iránti lelkesedéssel hozzájárulni ahhoz, hogy céljaikat egy kellemes környezetben érhessék el.