1015 Budapest, Batthyány utca 38. | T: Telefon+36 20 972 9046 | E-mail: mozgas@bqfit.hu
NYITVA TARTÁS: HÉTFŐ – PÉNTEK: 8 – 21 H
facebook.com/boutiquefitness.hu

Nagy Regina bemutatkozás

A tudatos és rendszeres mozgás 20 éves korom óta elemi része az életemnek, ekkor kezdtem egyetemi tanulmányaim mellett nagy szorgalommal látogatni Budapest edzőtermeinek csoportos óráit. Alakformáló, köredzés, jóga, TRX és szinte minden csoportos órát kipróbáltam az évek során, melyek a mindennapjaim részét képezték. A csoportos órák közül a Spinning az a mozgásforma, amelynél lelkesedésem évről- évre töretlen.

 

A mozgás iránti szeretetem és tudásvágyam vezetett el odáig, hogy elkezdjem tanulmányaimat a csoportos fitnesz órák területén, így szereztem meg az első szakképesítést csoportos fitnesz intruktorként, ami lehetőséget adott, hogy egységbe rendezhettem addigi ismereteimet és elkezdjek csoportos órákat tartani. Az alapképzés elvégzése után vágtam bele a nemzetközi licenszet adó Spinning Instruktor tanfolyamba, ahol szerencsém volt a szakma mesteroktatóitól elsajátítanom minden tudnivalót. Ezt követően beltéri kerékpáros órákat kezdtem tartani fitnesztermekben és kisebb stúdiókban.

 

A csoportos órák alatt megszerzett rutint követően és a saját (súlyzós) edzéseimben való fejlődést látva éreztem azt, hogy ahhoz, hogy a témában megszerzett tudásom egy kerek egészet alkosson, személyi edzéssel kapcsolatos tanulmányokat is szeretnék folytatni.

 

Edzőként az alapos sportszakirányú képzettség mellett, fontosnak tartom az egész életen át tartó tanulás jegyében a folyamatos szakmai fejlődést, így a továbbképzéseken való részvételt, ami hozzásegít a legújabb trendek ismeretéhez és alkalmazásához. Munkám során nagy hangsúlyt fektetek az edzések egyénre szabott kialakítására, így klienseim céljaiban, motivációiban és egészségügyi állapotában rejlő különbségek miatt eltérő edzésintenzitást és terjedelmet alkalmazok. Legyen fogyás, alakformálás vagy egészségmegőrzés a cél, energikus és vidám személyiségemmel segítek kihozni klienseimből a maximumot a mentális feltöltődés és a preventív edzés jegyében.